Velg en side

Om Strindheim Blandakor

Strindheim Blandakor er et stort og aktivt kor som tør å gå nye veier. Repertoaret vårt spenner over alt fra Beatles til kirkemusikk.  Vi er medlem av Norsk sangerforum og er et kor uten religiøs eller politisk tilknytning.

Strindheim Blandakor er et kor med en rik og lang historie helt tilbake til 1935. Med nærmere 70 sangere har vi stor kapasitet, både musikalsk og arrangementsmessig. Vi deltar på flere konserter gjennom året, enten som arrangør av egne konserter eller som gjester på andres konserter. Vi har for eksempel arrangert sangerstevne på Strindheim for rundt tusen sangere, fremført konsertversjon av Jesus Christ Superstar og fylt Frimurerlogen med prosjektet «Sound of Musicals and Movies». Vi har til og med sunget inne i en tunell! Og, vi reiser mer enn gjerne på tur, både til inn- og utland.

Vår faste dirigent er Tor Halvard Nilsen, og vi øver mandager kl 1930-2200 i Frikirken på Moholt.

Følg oss på Facebook for oppdatering om konserter og vårt korliv gjennom året: https://www.facebook.com/StrindheimBlandakor/

Lyst til å synge sammen med oss og bli en del av et flott fellesskap? Ta kontakt – kanskje er vi nettopp på utkikk etter din stemme!

Lyst til å synge i koret 😊