Om Strindheim Blandakor

Strindheim Blandakor ble stiftet i 1935, og er et stort og aktivt kor som tør å gå nye veier. SBK arrangerte Sangerstevnet 2011, og har siden da vært med på fremføring av Jesus Christ Superstar, vært på tur til Krakow, arrangert flere konserter og opptrådt på Hurtigruta flere ganger. Koret har vært med på et stort Beatles-prosjekt i Strindheim kirke (april 2013), og var for 2. år på rad med på Festkonsert i Vår Frues kirke 17. mai, i regi av Sør-Trøndelag orkesterforening (2013 og 2014).

Oppdatering etter 2014 kommer !

SBK består av ca 70 sangere og korets dirigent er Ingrid Fostad. Vi er medlem av Norsk sangerforum og er et kor uten religiøs eller politisk tilknytning, men repertoaret vårt spenner over alt fra Beatles til kirkemusikk. Vi øver mandager kl 1930-2200 i Frikirken på Moholt.

Lyst til å synge sammen med oss og bli en del av et flott fellesskap? Ta kontakt – kanskje er vi nettopp på utkikk etter din stemme!

Lyst til å synge i koret 😊